Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nevinnou, něžnou, naivní a tak trochu hloupou Květušku, do které se zahledí detektiv Nick Carter, v muzikálu Adéla ještě nevečeřela hrály před pár lety Jitka Čvančarová (46) nebo Zuzana Norisová. Obě si už pořídily děti a to, že jsou nevinné dívenky, by jim divák neuvěřil. Takže když se v Divadle Broadway rozhodli muzikál znovu uvádět, musely se najít nové představitelky.

Že jednou z nich bude Emma Smetana (36), už Super.cz informoval. Bývalá moderátorka Novy nás ovšem na tiskové konferenci trochu překvapila tím, jaký zvolila outfit. K nevinnosti měl hodně daleko. Emma si totiž zvolila rafinovaný top, pod který si nevzala podprsenku. Do role se bude muset ještě hodně vžívat.

Proč vlastně Emma roli vzala? "V květnu mi končí muzikál Lucie v Hudebním divadle Karlín, tak jsem ráda, že navazuji další divadelní zkušeností. Z Divadla Broadway mne oslovili, protože jsem jim připadala na Květušku typově vhodná," svěřila nám.

"Několikrát jsme se s panem režisérem Radkem Balašem potkali, protože jsem také chtěla vědět, jaká role je a jak všechno bude probíhat. Shodli jsme se na tom, že si oba roli představujeme v podstatě stejně, a ta představa je o naivní hloupé dívce. A bude mi radostí ji ztvárnit," dodala a my poznamenali, že bude tedy muset asi hodně hrát. "Mám ráda protiúkoly a tohle je jeden z nich," smála se Emma, která prý bývala naivní naposledy někdy v období puberty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám