Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Toužíte po lásce, která vám neuteče a zůstane s vámi? Zamilujte se do nového nábytku, zlevněného až o 62 %. A kde ho najdete? U MT nábytek, e-shopu č. 1 na českém internetu. Čeká na vás atraktivní ložnice levnější o 16 tisíc korun, bohatě vybavený obývák se slevou 17 tisíc korun a přes 7 500 dalších super modelů. Tak na nic nečekejte a najděte si svou květnovou lásku. Akce trvá jen do 11. května!

Připravená na lásku v každé chvíli! Sedačka, ze které uděláte během okamžiku postel

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nenechte se překvapit, když na vás večer u televize přijdou milostné touhy. Z rohové sedačky Kari uděláte jedním rychlým tahem postel a budete si užívat vášnivé chvíle bez otravných přesunů do ložnice. A nijak se neomezujte, kvalitní čalounění a odolná potahová tkanina vydrží hodně. Polštáře dostanete v ceně a rohovou stranu si určíte sami. Sleva přes 8 tisíc! Dříve za 18 962 Kč.

Dopřejte milovaným oděvům nejlepší péči. V šatní skříni, která ví, jak vám to sluší

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Potřebujete někam uložit oblíbené kousky oblečení nebo třeba rychle schovat oblíbeného milence? K obojímu se vám skvěle hodí šatní skříň Alnis, vybavená velkými policemi a prostornou částí se šatní tyčí. Díky posuvným dveřím vás neruší žádné vrzání při otevírání, odolný povrch zase snadno a rychle očistíte. Prostě samá výhoda, včetně čelního zrcadla. Dříve za 12 266 Kč.

Prožívejte láskyplné chvíle v moderním obýváku s cenou hluboko pod 8 tisíc korun

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kde je vám s milým nebo milou nejlépe? Přece tam, kde to máte rádi. Tak jako v obývacím pokoji, vybaveném atraktivní sestavou nábytku Julita 3. Oceníte praktické úložné prostory, odolnou povrchovou úpravu se snadnou údržbou i široký televizní stolek. Jednotlivé díly si rozmístíte, jak vám to vyhovuje, a pak už si jen budete užívat čas strávený spolu. Super tip! Dříve za 13 405 Kč.

Společná koupel? Proč ne! Vyzkoušejte ji obklopení pohlednou sestavou skříněk

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Závěsný koupelnový nábytek Marisol v bílém provedení udělá z každé obyčejné koupelny neobyčejné místo pro vaši hygienu. Každý den využijete spoustu úložných a odkládacích prostor i zrcadlo s poličkou. Moderní lamino s povrchem odolným vlhkosti a poškrábání vám pak vydrží dlouhá léta stejně pevné a barevné. Výborný poměr kvality a ceny! Dříve za 5 338 Kč.

Chcete najít květnovou lásku, která přetrvá? Zamilujte se do svého nového nábytku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Láska na celý život? Váš domov! Zamilujte se do svého bydlení s novým nábytkem, který pro vás teď v e-shopu MT nábytek zlevnili o stovky i tisíce korun. Najděte si mezi desítkami modelů s cenou sníženou od 23 do 62 % přesně takový, nad kterým vaše srdce zaplesá. Prožívejte s ním každý den a těšte se z jeho přítomnosti. Láskyplná slevová akce trvá jen do 11. května.

Další články

Načítám