Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V newyorském komplexu Time Warner Center se před pár dny konal večírek magazínu Time uspořádaný k vyhlášení stovky nejvlivnějších lidí planety pro letošní rok. Na červeném koberci střídala jedna celebrita druhou, nám ovšem zraky spočinuly na jednatřicetileté americké herečce Gině Rodriguez, a to kvůli velice nevhodně zvolené večerní róbě.

Rodačka z Chicaga hrající například v seriálu Jane the Virgin podědila po svých předcích z Portorika exotické rysy a krásně snědou pleť, s níž mohla dokonale kontrastovat spousta barev, ona ale sáhla po nevýrazné šedé s nádechem do fialova v kombinaci s koženými řemínky. A právě ty se staly největším kamenem úrazu. Nápaditě řešený vršek by měl přitom skvělý potenciál, jen kdyby Gině pásky úplně nezdeformovaly ňadra.

Speciální vydání magazínu Time s žebříčkem 100 nejvlivnějších lidí vyšlo se šesti verzemi obálek. Čtenáři si mohou vybrat číslo s Leonardem DiCapriem, Nicky Minaj, Markem Zuckerbergem a jeho ženou Priscillou Chan či s francouzskou političkou Christine Lagarde, hudebním skladatelem Lin-Manuelem Mirandou nebo s indickou herečkou Priyankou Choprou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám