Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novou Českou Miss se letos stala rodačka z Náchoda Andrea Bezděková (29). Vítězství této netypické krásky bylo poměrně překvapivé. Usměvavá misska například nesklidila zrovna pozitivní ohlasy za svůj verbální projev.

Ona sama to však přičítá nedostatku zkušeností, které jistě velmi rychle získá. I přes některé nepříjemné negativní ohlasy si však Andrea vítězství v soutěži užívá a plní si náročné missí povinnosti. A tak jako téměř každá vítězka České Miss se na sociální síti nezapomněla pochlubit momentkou z dětství.

„Tuším, že ten spiklenecký kukuč mi zůstal,“ napsala pod svou šibalskou fotku z dětství novopečená královna krásy. Však byla také na snímku zachycena, jak hraje karty a zrovna kuje nějaké pikle. Andrea by se v budoucnu chtěla aktivně věnovat modelingu.

A jak prozradila v dotazníku České Miss, jednou by dokonce ráda pracovala jako manažerka modelingové agentury. Ve volném čase se studentka Managementu sportu na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy věnuje tanci, konkrétně roztleskávání, zimním sportům a tenisu. Pánové, kteří by o Andreu měli zájem, mají zatím smůlu. Missí nemoc u krásky zatím nezaúřadovala, a tak je stále šťastně zadaná za svého přítele Martina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám