Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světlana Nálepková (63) vyrazila na první dovolenou se svým novým, o devatenáct let mladším, milencem Vaškem. Vypravili se do italského Caorle, zájezd dostala Světlana místo honoráře za charitativní koncert na hradě Houska, kde se spolu také milenci objevili.

Nálepkovou kromě Vaška doprovázel organizátor koncertu Noc s hvězdami Martin France, který jel s rodiči. Jeli po své vlastní ose a sraz měli přímo na hotelu Luisa v přímořském letovisku Caorle.

"Hned první večer jsme vyrazili do víru nočního života malebného italského městečka ochutnat místní víno a grundle," vyprávěla Nálepková. Celý týden Světlaniny dovolené panovala tropická vedra a moře mělo teplotu kolem osmadvaceti stupňů. "Není divu, že jsme se každý den chladili v plážových barech campari se sodou," smála se.

Jeli se také podívat lodí do přilehlých lagun k domu spisovatele Ernesta Hamigwaye a v rybářské chýši ochutnali jejich tradiční bylinkovou kávu. Nenechali si také samozřejmě uniknout výlet do Benátek, které jsou vzdálené od Caorle necelou hodinu. " Jen cena za plavbu gondolou nás poněkud překvapila. Romantická vyjížďka vyjde na sto euro," doplnil Martin France.

Caorle v nejbližší době čeká na příjezd dalších interpretů z koncertu na hradě Houska. V hotelu Luiza uvítají  Yvettu Blanarovičovou, Petra Vondráčka, Markétu Mayerovou, Slávka Bouru, ale i Marcelu Březinovou, která si pojede do Itálie vyloženě odpočinout po nedávné rodinné tragické události, kdy její manžel spáchal sebevraždu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám