Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká topmodelka Janice Dickinson nejde léčbě rakoviny zrovna naproti. I když se u ní nejedná o onemocnění plic, cigarety rozhodně jejímu aktuálně oslabenému zdravotnímu stavu neprospějí. Janice se ovšem svého celoživotního zlozvyku nehodlá vzdát ani v době, kdy podstupuje léčbu rakoviny prsu.

Jednašedesátiletá Dickinson, která ještě před půl rokem udivovala svou ohebností v pořadu Celebrity Big Brother, kde si hravě strčila obě nohy za krk, je momentálně po operaci a pokračuje v sérii ozařování. Svérázná modelka se zálibou v mladíčcích si neodpírá žádné ze svých neřestí a cigarety prokládá kávou, pro kterou si chodí pravidelně při venčení svého labradora.

Po operaci strávila tato třikrát rozvedená matka dvou dětí několik dní v soukromém rekonvalescenčním centru Pearl Recovery Retreat v Los Angeles, kde jedna noc vyjde na dva tisíce dolarů. Podle lékařů operace dopadla skvěle a modelka už jen čeká na některé výsledky z biopsie. Nadále ji prý neopouští velmi pozitivní přístup a víra v celkové uzdravení.

Reklama

Další články

Načítám