Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spojení modelek a fotbalistů funguje všude po světě. Jeden z těch doslova plakátových párečků tvoří bezesporu Brazilka Izabel Goulart (31) a její o šest let mladší německý protějšek Kevin Trapp. Svalnatý 189 centimetrů vysoký fešák je brankářem klubu Paris Saint-Germain a zároveň patří do německého národního týmu. Dvojice randící od loňska se momentálně nachází na Ibize, kam si zajela odpočinout a zároveň okusit tamní věhlasný noční život.

Andílek Victoria’s Secret už si prošel několika vztahy se známými muži. Chodila například s americkým hercem Joshem Hendersonem, brazilským fotbalistou Marcelem Costou či ruským fotbalistou Diniyarem Bilyaletdinovem. Spekuluje se ovšem i o jejím románku s herci Charliem Sheenem a tragicky zesnulým Paulem Walkerem.

To Kevin je v této oblasti nepopsaný list a kráska s nejpevnějším tělem ze všech modelek Victoria’s Secret je jeho první skutečně slavnou známostí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám