Hlavní obsah
Článek

Na těle má snad tisíc a jednu pihu a je na ně náležitě pyšná, zakazuje je retušovat, připadají jí sexy. Modelka Dominika Mesarošová (38) je předvedla u moře v Egyptě, když si na sebe příhodně vzala zajímavé plavky s orientálními motivy a ukázala, že díky své cvičením vytuněné postavě zdaleka nepatří do starého železa. Posuďte sami ve fotogalerii!

Dominika moc dobře pochopila, že když si chce žena udržet dobrou postavu nejen v osmnácti, ale i po třicítce, musí poměrně brzy začít pro své tělo něco dělat. „Cvičím, dodržuji zdravý životní styl, což se samozřejmě týká i jídla. Občas si logicky i zahřeším, ale jestli si někdo představuje, že modelka spořádá na oběd půl prasete, k večeři svíčkovou s dvanácti a pak odchodí přehlídku, tak se plete,“ říká s nadsázkou majitelka obřích silikonů, která svými fotkami v plavkách ráda provokuje.

„Už poosmé jsem vyrazila mimo republiku s mladými zájemkyněmi o modeling v rámci svého projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. Tentokrát jsme v Marsa Alam a jsme tu všichni nadšení, dívky, já i celý tým. A při školeních tu všem slečnám vštěpujeme právě i to, že si musí dávat pozor na životosprávu. I když je tu vedro, ráno nikdy nevynechají cvičení. Děvčata se musí naučit to, že když to chtějí někam dotáhnout, nesmí spoléhat na geny, ale musí na sobě tvrdě pracovat. A budu to vštěpovat další várce modelek na podzim na devátém ročníku, jehož casting bude brzy. Sama jsem zvědavá, kdo všechno se ještě přihlásí. Šanci opravdu může dostat každá,“ dodává Dominika Mesarošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám