Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Náš nejúspěšnější moderátor Leoš Mareš dnes slaví už čtyřicáté narozeniny. V českém šoubyznysu se Leoš pohybuje už devatenáct let. A to už je opravdu pěkné číslo. Začínal opravdu od píky a během několika let se vypracoval v našeho nejlépe placeného moderátora.

Roku 1997 si vyzkoušel moderování Snídaně s Novou. Nakonec ale dostal životní nabídku z rádia Evropa 2, kde s Patrikem Hezuckým dodnes moderuje Ranní show.

Za tu dobu mnohokrát změnil image a málem i profesi. Na svém kontě má totiž tři hudební alba, ve kterých se fanouškům představil jako romantický raper. Například písnička Lži jsou jako déšť se počátkem nového tisíciletí stala obrovským rádiovým hitem.

Mareše (47) si diváci i fanoušci dodnes pamatují také díky jeho charakteristickému poznávacímu znamení - kožichu, který nosil na každé své vystoupení za jakéhokoliv počasí. V kožichu moderoval i reality show Big Brother. Huňatý obleček nakonec přeci jen sundal a hudební kariéru uložil k ledu.

Brzy dostával jednu nabídku na moderování velkých show za druhou. Uváděl pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar, Česko hledá SuperStar, X Factor i Hlas Česko Slovenska. Na svém kontě má i moderování Českého slavíka, hudebních Cen Anděl a České Miss. Loni Mareš účinkoval jako soutěžící v taneční show StarDance.

A konečně se mu daří i v soukromém životě. S manželkou Monikou Marešovou (49) sice nežije, skvěle s ní však vychází. Společně vychovávají syny Jakuba a Matěje. Po hodně bouřlivém vztahu s modelkou Petrou Faltýnovou (46) Leoš zakotvil po boku módní redaktorky Moniky Koblížkové.

Reklama

Další články

Načítám