Hlavní obsah
Článek

Před pěti lety se Petr Machala objevil v dojemném televizním pořadu Hledá se táta a máma, kde sice ke štěstí nepřišel, ale před kamerami se mu očividně zalíbilo. S padesátkou na krku chce nejen sám sobě dokázat, že je pořád zdatný frajer.

Čtyřnásobný otec už v televizi odhalil své soukromí i tělo, které stále udržuje v dobré kondici. Petrovi je už 47 let, ale přesto se přihlásil do reality show Superchlapi, kde změří své síly i s o generaci mladšími muži. Po natáčení pořadu Hledá se táta a máma si našel partnerku, ale nesdílí s ní jednu domácnost, takže má dostatek prostoru pro svou vlastní realizaci.

Petr se bude před zraky diváků připravovat na triatlonový závod, během něhož musí uplavat 2 km, uběhnout 21 km a dalších 90 km ujet na kole. Truhláři z Liberce, který se kromě sportu zabývá i teologickými otázkami, sice za pět let prořídly a zešedivěly vlasy, ale na jeho těle je znát pravidelná dřina.

„Každého ateistu rozsekám na kousky, protože mu logicky vysvětlím, že žít v Bohu je naprosto samozřejmé. Já taky nevěřím na Boha, to je jako kdyby se mě někdo zeptal, jestli věřím na život. Život je, takže já Boha žiju. Já jsem tím Bohem jako každý z nás,“ zpestří Petr svými poznatky Superchlapy, kteří startují v neděli na Primě.

Reklama

Další články

Načítám