Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka, porotkyně soutěže X Factor a nejlepší kamarádka Beyoncé (42) Kelly Rowland (35) si na svého prvního potomka počkala, a tak není divu, že se mu teď snaží věnovat co nejvíc. I kariéra musela být odsunuta na vedlejší kolej. Kamkoli se Kelly hne, budí její roční synek Titan pozornost. Roztomilosti má na rozdávání. V neděli s ním navštívila oslavy Dne dětské bezpečnosti v Kalifornii a opět to byl její slaďouš, nad kým se lidé rozněžňovali.

Mladistvě vypadající zpěvačka singlu Dilemma, s nímž s rapperem Nellym na počátku nového milénia bořili světové hitparády, se synem pobíhala mezi spoustou barevných bublin a užívala si slunečného dne s ostatními maminkami a jejich ratolestmi. K úplné spokojenosti jim chyběl snad už jen tatínek Tim Witherspoon, který byl kdysi zpěvaččiným manažerem a na akci chyběl. Rowland si jej brala po tříleté známosti v květnu 2014 v Kostarice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám