Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petr Vágner (46) se vrátil z dovolené v Thajsku nejen odpočatý, ale také plný síly a odhodlání. Hned pár dní po návratu se proto zapojil do populárního překážkového závodu Spartan Race 2016, v němž si vůbec nevedl špatně.

Zatímco v seriálu Přístav hraje Petr Vágner hudebníka, který ke sportu nemá moc blízko, v civilu by Petr klidně mohl aspirovat na titul „železný muž“. I na dovolené v Thajsku denně běhal a trénoval thaibox.

Trénoval i proto, že ho po návratu čekal extrémní překážkový závod dlouhý 6,77 kilometrů. „Plazili jsme se pod ostnatým drátem, ručkovali přes překážky, skákali přes oheň, museli jsme přesunout ohromnou pneumatiku, podplavat překážku ve vodě, běhat s pytlem písku do kopce, házet oštěpem, překonávat překážky ze sítí, přelézat dřevěné bariéry a zvládnout další náročné úkoly. Závodu jsem se účastnil poprvé a s výsledky, kterých jsem dosáhl, jsem spokojený. Potěšilo mě i to, že jsem byl oslovený, abych se zúčastnil dalšího závodu, tentokrát v Koutech nad Desnou v Jeseníku,“ říká nadšeně Petr.

Motivací pro něj byla i sázka s trenérem a koordinátorem závodu Honzou Jirkalem. „Vsadil jsem se s ním, že nebudu ve své kategorii poslední, jinak budu moderovat Top Star magazín v trenýrkách. Doběhl jsem ve své kategorii 169., celkově jsem byl 728. ze 7200 závodníků, takže do trenýrek nemusím,“ raduje se Petr, který Top Star moderuje nově ve dvojici s Evou Pekausovou (30).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám