Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Stryková získala v nové komedii Jak se zbavit nevěsty roli pořádné mrchy. Sama si natáčení užívala. A vše prý byla jen dobrá herecká práce. "Myslím, že mrcha nejsem. Vím, že nejsem. Přesto se mi ta role hrála strašně dobře. Hrála se sama," řekla Super.cz s úsměvem herečka.

Během natáčení loni v létě na Lipně byla šílená čtyřicetistupňová vedra, navíc byly přemnožené vosy, a tak řada herců zkolabovala. Andreu Kerestešovou (39) nebo Matyáše Bystroně museli kvůli alergické reakci na vosí štípnutí dokonce odvézt do nemocnice.

"Mně se kupodivu nic nestalo. Mrchy v životě mívají štěstí, já ji hrála, tak možná proto se mi nic nestalo," usmívala se Stryková, která byla kvůli natáčení poprvé bez syna. Její syn Jáchym za pár dní oslaví druhé narozeniny. "Byly to moje první dny a noc, kdy jsem nebyla se svým synem, hrozně mi chyběl a myslím, že jsem to zvládala hůř než on. On byl naprosto spokojenej," dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám