Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivanka Trump se podělila o první oficiální rodinnou fotografii v počtu pěti členů. Čtyřiatřicetiletá dcera podnikatelky Ivany Trump a amerického miliardáře a kandidáta na příštího prezidenta USA Donalda Trumpa tak necelý měsíc po narození třetího potomka s manželem Jaredem Kushnerem veřejně prezentuje své rodinné štěstí.

Za o rok staršího amerického byznysmena a investora je Ivanka provdaná od roku 2009 a ještě před sňatkem kvůli němu konvertovala k judaismu. K jejich téměř pětileté Arabelle Rose a dvouletému Josephovi Frederickovi v březnu přibyl další syn, jehož pojmenovali Theodore James.

Fungující a spokojené manželství a co nejvíce dětiček k tomu, na to lidé slyší, a tak není divu, že se Ivanka ráda o svou idylku podělí. Že vypadá pár týdnů po porodu naprosto fantasticky, to už ani nikoho nepřekvapí a svému svéráznému tatínkovi dělá před volbami tu nejlepší reklamu. Jezdí jej osobně podporovat na předvolební mítinky po celých Spojených státech a snaží se vysvětlovat a omlouvat otcovy mnohdy unáhlené reakce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám