Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také to znáte? Ač cvičíte, trápíte se ve fitku, hodiny běháte v parku nebo odmakáte stovky sedů lehů, bříško stále nevzhledně visí a přepadá přes džíny? Paní Jarmilu díky moderátorce Ivě Kubelkové už tento problém netrápí.

Místo diet a cvičení pomohla Iva

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Mám dvě krásné děti, které bych neměnila za nic na světě, ale zůstalo mi po nich bříško. Mým přáním je mít ho opět jako ostatní maminky, které mohou zajít se svými dětmi na bazén, aniž by se za nimi otáčeli ostatní a šuškali si. Trápí mě to hodně,“ svěřila se paní Jarmila (29) z Břeclavska moderátorce Ivě Kubelkové. Právě Iva je jednou z patronek proměn vyhlášených Klinikou Yes Visage, která je největší klinikou estetické medicíny a plastické chirurgie u nás a kde je i sama Iva spokojenou klientkou. Větší povolené břicho je problémem mnoha žen. Zejména po dětech. Často se tvrdošíjně vzpírá jakýmkoli snahám o redukci. Řešením je buď liposukce nebo jako v případě Jarmily abdominoplastika.

Řešení odborníků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Nad plastikou jsem přemýšlela už dlouho, protože po dvou porodech císařským řezem jsem měla břicho hodně vytahané. Bohužel i přes velkou snahu povislou kůži žádnými cviky či pohybem vycvičit nelze, ani srovnat dietami, což mi po marných pokusech potvrdil i lékař,“ popisuje svou bezmoc Jarmila. „Kůže byla povolena v nadbytku s převisem v podbřišku, povolená břišní stěna s vyklenováním a rozestup přímých břišních svalů. Provedli jsme proto liposukci nadbytečné podkožní vrstvy tuku na břichu a bocích a kompletní abdominoplastiku - odstranění přebytku kůže a podkoží břicha s vypnutím kůže a se sešitím rozestupu přímých břišních svalů,“ vysvětluje MUDr. Martin Molitor.

S novým tělem nové sebevědomí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Po odstranění tuku a 700 gramů přebytečné kůže a podkoží jsme dosáhli výborného výsledku. Břicho je ploché, rovné, svaly pevné a boky štíhlé v poměru k postavě. „První týden ,po‘ byl trochu náročnější, ale nepříjemné pocity brzy ustoupily a nahradila je už jen spokojenost a radost z nové, štíhlejší postavy. Samozřejmě jsem zaznamenala i řadu pochvalných komentářů,“ vylíčila pocity Jarmila. „Velkou radostí byl pro Jarmilu i fakt, že si mohla zajímavě obměnit šatník. Před operací nosila jen volná trička maskující nedostatky. Ale nyní si už může vybírat i přiléhavější oblečení,“ doplňuje patronka Iva. „Ano, je to pravda, i šaty jsem si koupila, a dokonce i dvoudílné plavky,“ potvrdila Jarmila.

Liposukce slavných

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Často ale k vyřešení problematických partií vystačí pouze liposukce. A právě ta nejmodernější a nejšetrnější z nich - laserová liposukce SlimLipo - si do jisté míry umí díky dvojímu efektu poradit právě i s elasticitou pokožky. Jednak tuky mizí a zároveň laser vypíná a zpevňuje pokožku, která po zákroku snadno přilne zpět k tělu, takže nevznikají kožní převisy ani nerovnosti. Je šetrná, bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie a dlouhého zotavování. Prakticky již druhý den se lze vrátit zpět do běžného života. To je také důvod, proč je hojně využívána známými osobnostmi. Na Klinice Yes Visage ji podstoupili třeba Alice Bendová, Petr Kotvald, Michal David, sestra Simony Krainové a další.

Tip na nové tělo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nové tělo a s ním i nové sebevědomí? Na Klinikách Yes Visage v Praze, Brně, Ostravě i Bratislavě lze podstoupit zákroky i na splátky, a to již od 500 Kč měsíčně a bez navýšení. Ale je i možné na Klinice Yes Visage podstoupit plastiku prsou nebo třeba omlazení či moderní liposukci zcela zdarma. V soutěži o proměnu můžete vyhrát zákrok dle přání a využít také profesionály kliniky jako paní Jarmila nebo třeba právě Iva Kubelková, Simona Krainová či Alice Bendová. Více na webu kliniky.

Další články

Načítám