Hlavní obsah
Článek

Hvězdní fotbalisté se během své bohaté sportovní kariéry umí zabezpečit na celý život. Pokud je o obrovské jmění neoškube nějaká zlatokopka či neprodělají na neuvážené investici, mohou si po skončení kariéry užívat důchod, o kterém se většině lidí může jen zdát.

Příkladem je bývalá italská fotbalová hvězda Christian Vieri (42). Bývalý nejdražší hráč světa ukončil kariéru už před několika lety. A fotbalový důchod si umí patřičně užívat.

Často je vídán na pláži v Miami, kde se oddává nejen slunění na lehátku, ale i plážovým sportům. Potetovaný postrach fotbalových brankářů se změnil v plážového playboye.

Vysportovanou postavu už ale samozřejmě nemá jako v dobách, kdy roku 1998 řádil v dresu italské fotbalové reprezentace na světovém šampionátu ve Francii (tehdy nastřílel celkem pět branek).

Místo břišního pekáče narostl Vierimu pořádný pupek, který neváhá předvádět na pláži v plavkách. O nápadnice však tento proslulý lamač dívčích srdcí, jehož postelí prošla například expřítelkyně George Clooneyho Elisabetta Canalis, nemá nouzi ani po čtyřicítce.

Reklama

Další články

Načítám