Hlavní obsah
Článek

S blonďatou muzikálovou zpěvačkou jsme se poznali v Brně, kde hraje kamarádku jedné z hlavních hrdinek v muzikálu Děti ráje. Je ale Slovenka a pořád má ještě problémy s češtinou. Přesto expanduje i na další česká divadelní prkna.

Teď se vrací do Divadla Broadway, kde už se objevovala v Casanovovi a Hamletovi jako další kamarádka, pro změnu Oféliina. Květuška v muzikálu Adéla ještě nevečeřela, kterou bude alternovat s Emmou Smetana, ale nebude její první hlavní rolí. "Už jsem hlavní roli hrála v Osmém světadílu na Slovensku, ten se tady hrál, myslím, taky," upřesnila Dominika.

Dominiku oslovil režisér Radek Balaš, který režíroval Děti ráje, a to přestože se stále ještě nepoprala s češtinou. "Na konkurz jsem ale musela, protože zbytek tvůrčího týmu mě neznal," doplnila. "A v Adéle mluvím tak nějak česko-slovensky, jsou tam vymyšlené takové fóry, protože v době, kdy se děj odehrává, jsme byli Československo," upřesnila.

"Teď ale zkouším v Ústí nad Labem muzikál Limonádový Joe, kde mám roli Winifred a mluvím tam už jenom česky. Myslím, že už to zvládnu," věřila Dominika, ale v rozhovoru pokračovat v češtině odmítla. "Ještě si netroufnu tak najednou, musím to všechno nacvičit. Ale už chytám slovíčka a až se potkáme v říjnu na premiéře, slibuju, že už budu odpovídat česky," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám