Hlavní obsah
Článek

Práce modelky někdy přináší svízelné situace. Třeba když se musíte svléknout před někým, koho dobře znáte, prakticky donaha a ještě se k němu tisknout. Právě to musela podstoupit modelka Kateřina Votavová při focení nové kampaně.

„Bylo to divný. Jsem zvyklá na focení spodního prádla, s operní zpěvačkou jsme nahoře bez fotily kalendář Melange, ale přece jen jít úplně donaha před kolegou z agentury, který je váš kamarád, tisknout se k němu a dělat jako že nic, to je něco jiného,“ říká modelka Kateřina, která připomněla focení kalendáře se zpěvačkou Michaelou Gemrotovou.

Když fotograf Richard Nowak přišel s nápadem nafotit kampaň pro značku Roosevelt Fashion Store, jejíž je Katka tváří, ve stylu Basic, všichni byli pro. Ale když při focení přišel s tím, že šaty půjdou dolů, všechny to překvapilo. „Richard to měl vymyšlené dobře. Půl dne jsme fotili v oblečení, panovala dobrá nálada, a jak jsme všichni byli uvolnění, najednou přišel s tím, že musíme jít do spodního prádla. No, ale člověk je profesionál, tak co má dělat?“ popisuje průběh focení modelka, která proslula svým krásným dekoltem, pózováním pro spodní prádlo, a která byla časopisem Esquire zařazena mezi 20 nejkrásnějších žen světa.

Model Tadeáš Hubálek se prý příliš nebránil, a ruku na srdce, aby ano, byl v situaci, za kterou by většina mužů položila život. Kateřina má krásná prsa, mezi českými modelkami považovaná za jedna z nejhezčích. „Opovaž se, aby sis to užíval, řekla jsem mu v legraci a on slíbil, že nebude,“ směje se Katka. Na fotkách se Tadeáš skutečně tváří, jako kdyby mu Katčina blízkost nic neříkala, ale při pohledu do jeho rozkroku je patrné, že tomu bylo právě naopak.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám