Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Margot Robbie (25) ví, jak spojit příjemné s užitečným... Když se jí naskytla nabídka fotit s renomovaným fotografem Patrickem Demarchelierem do magazínu Vanity Fair v karibském ráji St. Barts, přesvědčila svého přítele Toma Ackerleyho, ať odjede s ní. Moc dobře věděla, že zbude dost času na společně strávené chvilky, kterých mají hollywoodské hvězdy, mezi které Margot po úspěchu Vlka z Wall Street bezesporu patří, pomálu.

Dvojice strávila tři noci v jednom ze zdejších nejluxusnějších hotelů Taiwana. Spoustu legrace si pár, který randí již dva roky, užil hlavně v moři, kde zkoušel cosi připomínající scénku z Hříšného tance, kde Patrick Swayze a Jennifer Grey nacvičovali ‚zvedačku‘ ve vodě.

Ani sličné Australance Margot to napoprvé nešlo, a tak stále dokola zkoušela vypilovat techniku, což pochopitelně jejího fešného přítele po chvíli zmohlo. Herečka, jež odmítla Hugha Hefnera s focením do Playboye, se musela spokojit s tím, že to bude chtít ještě trochu tréninku...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám