Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dietu umí držet úplně každý. Správně tělo očistit však málokdo. Ať už omezíme alkohol, maso či mléčné výrobky, vždy je to pro tělo náhlá změna. Důvody jsou různé. Od snahy zatočit s únavou přes zklidnit alergii až po snahu zbavit se zimní nadváhy. Pokud se však detoxikace neprovádí komplexně, nemá žádný smysl. Akorát se více projeví alergie, bolesti celého těla a únava se většinou ještě zhorší.

Roztoči. Za 5 let o 10 % těžší polštář

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud po 5 letech vypereme polštář nad 60 stupňů, dojde k masové vraždě asi 50.000 roztočů. Na prvním místě jakékoliv diety či očisty organismu musí být redukce přemnožených parazitů. Tito mikroskopičtí tvorové, které máme úplně všichni, nám brání v jakékoliv zásadní změně životního rytmu. V jejich zájmu není ani více pohybu, natož hubnutí. Když prospívají, hostitel chřadne. Nevůle, únava, bolesti celého těla, pokašlávání a zhoršení alergií. To jsou průvodní znaky nežádoucích parazitů v těle. Bohužel si stále někteří lidé tyto příznaky zaměňují za příznaky běžných nemocí. Většinou vezmou antibiotika a léčí se tak ani neví na co. Krátkodobá úleva? Vyčerpání a únava se rychle vrátí.

Energie na nule. Imunita na nule. Nálada žádná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S parazity je složité bojovat právě proto, že jsou to paraziti. Umí se schovávat, maskovat a hlavně vysávat svého hostitele. Umí ovlivňovat jeho chování, nutí ho přijímat víc potravy a kynout. Máme je všichni, to je prokázaný fakt. Když se přemnoží, naše tělo a imunita za to draze platí. Především bolesti celého těla, únava, zhoršení alergií, žádná nálada. Obvykle 2-3x ročně. Je s podivem, že pravidelné preventivní odčervení se do moderní doby dochovalo pouze u mazlíčků, koní a chovných zvířat. Přitom všichni jsme savci a paraziti jsou přenosní. Babičky dělaly různé tinktury či nakládané bylinky. My už můžeme najít přírodní doplňky, které obsahují extrakty testované po celém světě.

Redukce parazitů přináší úlevu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jistě jste si někdy říkala, proč jsem tak unavená nebo co s tou alergií. Parazité přispívají k mnoha nemocem. „Detoxikace bez odčervení nemá smysl,“ uvádí nezávislý server antiparazitikum.cz, který se na testování extraktů specializuje. Je pravda, že lidé vyhledávají vlastní odčervení čím dál častěji a preventivně. Většinou dohromady se svými mazlíčky. Ti jsou zdaleka nejčastějšími přenašeči. Larvy však najdeme velmi často na kořenové zelenině a v salátu. Co s tím? Najdeme léky na předpis a v lékárnách také směs přírodních extraktů Wurm-Ex. Využívá huminových kyselin, které se k odčervení používají již 50 let. Ve spojení s extrakty ořešáku a kurkuminu tak působí velmi komplexně a šetrně.

Bez vyzkoušení změnu nečekejte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Wurm-Ex je klinicky testován a v lékárnách se prodává za 690 korun. Na stránkách výrobce ho však lze do 15. 5. sehnat o 100 korun výhodněji (při zadání slova AKCE a pouze do vyprodání jarní šarže). Užívá se pouze 10 dnů a kromě možného nekontrolovatelného úbytku váhy nemá nežádoucí účinky. Jarní cenově velmi zvýhodněné rodinné balení je pouze v omezeném počtu kusů. Obsahuje sirup pro děti zdarma a voděodolný bluetooth reproduktor za 560 korun jako dárek. I na toto balení se vztahuje slevový kód AKCE. Ukončete zimu, bolesti, únavu a užijte si nárůst energie. Neztraťte příležitost výborného načasování zvýhodněné akce a očisty vlastního těla!

Další články

Načítám