Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě sice není na světě, ale už teď je jasné, že pokud jej rodiče nebudou vést k úctě k penězům, nikdy nebude muset hnout prstem. Řeč je o dítku rostoucím v bříšku Nicky Hilton, jehož tatínkem je její manžel James Rothschild.

Dvaatřicetiletá Nicky, mladší a umírněnější sestra slavnější Paris, se v pátek proháněla v letních šatičkách ulicemi New Yorku, pod nimiž se už kulaté bříško nedalo přehlédnout. Těhotenství se provalilo již v polovině ledna, kdy se s radostnou novinou nesvěřili nastávající rodiče ze zámožných klanů, ale novinu práskl médiím kdosi z jejich okolí.

Nicky sladěná do ‚boho‘ stylu vypadala, jako by se právě vrátila z proslulého kalifornského hudebního festivalu Coachella. Tam sice letos chyběla, ale dostatek pozornosti na sebe dokázala upoutat její sestra Paris, která tam i letos prostřídala několik modelů, z nichž nejvíc sexy byly celokrajkové průsvitné černé šaty až ke kotníkům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám