Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavel Liška je dvojnásobným otcem a roli tatínka si užívá. Dokonce kvůli rodičovským povinnostem přibrzdil i v práci. Jeho měsíční dcera Ronja, kterou má s herečkou a „nafrněnou“ zpěvačkou Bárou Polákovou (40), prý roste jako z vody a on si to nechce nechat ujít. Pro dnešní Top Star magazín herec odpovídal na zvídavé otázky, komu je jeho dcerka podobná.

„Když se narodila, tak byla celej tatínek, to je zařízený v tý přírodě tak, aby ti samci byli v klidu a pořád se mění, kvete a usmívá se, je to stvořeníčko. Teda zvláštní, že má modrý oči, nikdo z naší rodiny nemá modrý oči, není to podezřelý? Je to podezřelý, ale já jsem si ji zamiloval,” říká Liška a jedním dechem uvádí: „Ona je strašně moc hodná. Dostane to, co potřebuje a spinká.”

S Pavlovým prvorozeným synem Šimonem, kterého má s Kristýnou Liškou Bokovou, taková pohoda není. Bude mu jedenáct a leze na něj puberta. „Je normální puberťák, je citlivej, jemnej a drzej. Po kom? No má být po kom,” říká Pavel Liška, který byl prý v době dospívání drzý, lajdácký a nebylo s ním lehké pořízení.

Obě svoje děti herec miluje a i kvůli nim si dělá víc volna. Co pro ně plánuje na léto a jak moc se chce ujmout své otcovské role se dozvíte večer v Top Star magazínu.

Reklama

Další články

Načítám