Hlavní obsah
Famous
Článek

Ačkoli oficiální závěr vyšetřování příčiny úmrtí zpěváka Prince ještě nebyl vydán, podle zdrojů z jeho okolí hvězda šest dní před svou smrtí pracovala beze spánku. Je tak možné, že sedmapadesátiletý hudebník zkolaboval vyčerpáním organismu. Prince prý trpěl nesnesitelnými bolestmi a šest dní před smrtí se předávkoval lékem, kvůli čemuž byl dokonce krátce hospitalizován.

O tom, že zpěvák šest dní vůbec nespal, veřejně promluvil jeho švagr Maurice Phillips. „Pracoval 154 hodin v kuse. Byl jsem s ním minulý víkend. Byl to dobrý švagr,“ prohlásil manžel Princovy sestry Tyky Nelson.

„Prince nebyl normální jako jiný běžný člověk, dokázal fungovat při mnohem kratším spánku než většina lidí. A dokázali jsme pracovat, víte, tři dny vkuse, aniž spal. Ale myslím, že těch šest dní bez spánku je už příliš a mohlo to hrát svou roli,“ uvedl Princův manažer Kerry Gordon podle deníku The Sun.

Zpěvák přežíval také na sladkostech. Zřejmě dokázal fungovat několik dní beze spánku díky tomu, že se cpal zákusky. A kdykoli navštívil Charlese Huntsberryho, jeho manželka Linda musela upéct čokoládový dort, který Prince spořádal na posezení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám