Hlavní obsah
Článek

Po úspěchu ve StarDance, kde se Lukáš Pavlásek (45) prohopsal až na bronzovou pozici, přestože jeho taneční dovednosti odpovídaly cvičenému medvědovi, dostal oblíbený komik na obrazovce další šanci. Už ze záběrů ze zákulisí je zřejmé, že to s ním jeho parťáci nebudou mít jednoduché.

V roli tanečníka sice Lukáš podle odborné poroty moc neobstál, ale diváci byli s jeho pohybovými kreacemi spokojeni. Teď se na scénu vrací jako komik, což je jeho podstatně silnější disciplína. Pavlásek se svého specifického humoru drží i mimo kameru, takže s ním kolegové ze světa zábavy nemají jednoduché pořízení.

Během natáčení nového pořadu Comedy Club, který dnes večer odstartuje na kanálu Prima Comedy Central, známý tydýt projevil obsedantně kompulzivní poruchu. V šatně, již sdílí s Milošem Knorem či Tomášem Jeřábkem, tak neustále přerovnává své věci a zuří, když jeho systém někdo narušuje. U Lukáše však není nikdy jisté, zda své připomínky myslí vážně, či si utahuje z druhých, o čemž se můžete přesvědčit na videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám