Hlavní obsah
Článek

Tady se hned pozná fanda do plastické chirurgie... Zpěvačce Lil‘ Kim se právem přezdívá chameleon. Vyžívá se v parukách, barevných kontaktních čočkách, bláznivém make-upu i oblečení. U toho to ovšem v jejím případě nekončí. Původním jménem Kimberly Denise Jones snad nikdy nevypadá stejně, a to především díky zálibě v nejrůznějších zkrášlovacích procedurách. Podívejte, jakou transformací během necelých dvaceti let prošla.

Když jednačtyřicetiletou rapperku narozenou a vyrůstající v Brooklynu v červenci 1996 zadržela policie v New Jersey za držení marihuany, byla po vizuální stránce běžnou Afroameričankou s tmavou pletí a širším nosem. Tou dobou již dávno spolupracovala se svým bývalým přítelem a rapperem známým pod uměleckým jménem The Notorious B.I.G, kterého později zastřelil neznámý útočník v autě v Los Angeles v pouhých 24 letech.

Lil‘ Kim se dostala do povědomí širší veřejnosti v roce 2001, kdy spolu s Christinou Aguilerou, Myou a Pink přezpívala hit Lady Marmalade, a právě od té doby měnila image jako na běžícím pásu. O zpěvačce se nyní mluví v souvislosti s její vybělenou kůží a nosem ‚pršáčkem‘ jako o ženské verzi Michaela Jacksona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám