Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Láska na celý život? Váš domov! Milujte ho ještě víc s novým nábytkem, mimořádně zlevněným o tisíce korun. Najděte si u MT nábytek mezi desítkami sympatických modelů s cenou sníženou od 23 do 62 % přesně takový, který vám padne do oka a do srdíčka. Prožívejte s ním rána, odpoledne i večery a těšte se každý den z jeho přítomnosti. Láskyplná slevová akce trvá od 27. dubna do 11. května.

Přitulte se k sobě a dopřejte si ještě více romantiky v obýváku, který si osvítíte nábytkem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, čtete dobře. Obývací stěna Armi může i svítit. A to díky LED diodám, které dostanete na přání do prosklených vitrín. Světlé provedení dekoru se výborně hodí i do menšího pokoje, jednotlivé díly si v něm přitom poskládáte podle vlastních představ. Pomyslnou třešničkou na dortu je široký TV stolek, schopný unést i tu největší obrazovku. Doporučujeme. Dříve za 10 898 Kč.

Těšte se na noci plné vášně v báječné ložnici za více než sympatickou cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Užívejte si s partnerem chvíle plné lásky a vášně obklopení nábytkem z ložnicové sestavy Veria. Díky výběru velikosti postele i typu matrací si ji přizpůsobíte svým potřebám a v přehledné šatní skříni s komodou vždy najdete pohotově něco oslňujícího na sebe. K tomu 2 noční stolky a ložnice je kompletní. Neváhejte, za akční cenu ji dostanete jen do 11. května. Dříve za 17 758 Kč.

Konec mačkání u nedělního oběda. Vychutnejte si s jídlem i dostatek prostoru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Celá rodina se pohodlně nají díky jídelní sestavě Kvido z bukového masivu. Sedět budete na bytelných židlích potažených látkou nebo ekokůží, jídlo naservírujete na dýhovanou desku stolu, kterou rozšíříte až o 30 centimetrů. Nábytek bude zaručeně pasovat i do vaší jídelny, na výběr totiž máte z mnoha barevných kombinací dřeva a potahů. Super nabídka! Dříve za 12 097 Kč.

Neochuďte děti o místo na hraní. S postelí 3 v 1 zařídíte pokojíček nanejvýš účelně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vzor ideálního nábytku do dětského pokoje? Dřevěná postel Sinoma s výsuvnou přistýlkou a úložnými prostory. Díky ní na jednom místě večer uložíte dvě děti i s jejich hračkami a přes den přitom zachováte v místnosti potřebný volný prostor. Vyberte si ze 3 rozměrů a 8 barev postele s vysokou nosností a moderními PUR matracemi v ceně. Mimořádně výhodná koupě! Dříve za 11 313 Kč.

Láskyplné květnové slevy nábytku od 23 do 62 % - milujte svůj domov ještě více!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ceny, do kterých se bezhlavě zamilujete? To je květen u MT nábytek. Co říkáte třeba na atraktivní ložnicovou sestavu se slevou přes 16 tisíc korun? Nebo na bohatě vybavený moderní obývák, levnější o více než 17 tisíc korun? Mají toho pro vás ještě mnohem víc, ale nerozmýšlejte se moc dlouho. Ojedinělá slevová akce trvá od 27. dubna jen do 11. května.

Další články

Načítám