Hlavní obsah
Článek

Herečka Mahulena Bočanová (57) předvedla své vysportované tělo. Díky taneční soutěži StarDance se začala na profesionální úrovni věnovat tanci a s tanečníkem Jardou Kunešem stále každý týden trénují. A na postavě herečky je to znát.

Mahulena se před pár dny vrátila z dovolené v Turecku. Užívala si s kamarádkou luxusu v pětihvězdičkovém hotelu a navíc s jídlem all inclusive. Aby se nevrátila o pár kilo těžší, každý den makala. "Ráno začínalo plaváním v bazénu. Pak už jsme se celý den cpaly a popíjely drinky. Pořádně jsme si to užily. Byl to prostě sladký život," prozradila Mahulena.

V Turecku byla poprvé. Posledních dvacet let jezdila pravidelně na Kypr. "Byla jsem nadšená z teploty moře, která byla lepší než na Kypru. Lidé jsou zde velmi přátelští. Dokonce na české poměry až moc, ale zase jsem se tu trošku naučila smlouvat," prozrazuje. Na místních trzích si nákupy užila. "Z kreditky se jen kouřilo," směje se.

Zatímco si Mahulena užívala dámské jízdy v Turecku, její dcera Márinka byla s tatínkem Viktorem Mrázem na řecké Krétě. "My jsme si lebedily v pětihvězdičkovém hotelu a Viktor mi posílal postřehy z velmi sparťanské dovolené, kde chodili s Máňou kilometr pěšky k moři. Moc jsme se s Ivčou nasmály, jak tatínci v nesnázích bývají velmi roztomilí. Márince jsem přivezla panenku, sladkosti a hlavně mamušu. Stýskalo se nejen mě, ale i jí. Jsme totiž šílené závislačky," usmívá se Mahulena.

Herečka je momentálně po velkém zklamání v lásce sama. Ani turečtí playboyové na ni nezapůsobili a byli bez šance. "Umím se tak zatvářit, že uteče i Casanova. Jela jsem si odpočinout a žádné chlapce jsem si k tělu nepřipouštěla," dodala Bočanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám