Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před třemi roky vyhrála světové finále soutěže Elite Model Look a od té doby její život nabral na obrátkách. Svou první cestu podnikla Eva Klímková s maminkou, když strávila dva měsíce v Tokiu. Následoval Londýn spojený se studiem angličtiny a první úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat.

Eva již absolvovala týdny módy v Paříži, Miláně a New Yorku. Pracovala pro nejprestižnější módní domy jako Dior, Jean Paul Gaultier, Alberta Ferreti a další. Absolvovala desítky přehlídek, nafotila i prestižní Teen Vogue. Eva se objevila i v řadě mezinárodních kampaní.

Tahle osmnáctiletá rodačka z Prahy je často přirovnávána k modelingové ikoně Kate Moss, ale čím dál tím víc prezentuje svůj vlastní styl a look. Určitě patří mezi nejnadějnější mladé modelky nové generace z Česka a to jen díky tomu, že se zúčastnila castingu soutěže Schwarzkopf Elite Model Look, jejíž současný ročník právě v obchodních centrech probíhá. Svůj volný čas věnuje Eva svému koni a ježdění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám