Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Verešová (43) dodržuje dress code a tentokrát jí to vyšlo opravdu neskutečně. "Tady bylo zadání, abych si oblékla něco provokativního, tak jsem to splnila," smála se na otevření nového bistra, které i moderovala. No, jindy to Andree ani nikdo zadávat nemusí, a stejně bývá neuvěřitelně sexy.

Šaty, které si oblékla, byly od značky Agent Provocateur, kterou známe většinou jako výrobce spodního prádla nebo rajcovních nočních košilek. "Je to krásná luxusní edice. Tyhle byly dárek od Ježíška, který tušil, že se mi budou hodit," smála se Andrea, která hříšný model dostala od manžela.

"V životě si musíme občas dělat radost hezkým oblečením a móda je hra, která má bavit, a měli bychom si to užívat a dělat si život hezčí a příjemnější. Každopádně manžel mě nejraději vidí nahou, asi jako každý chlap. Tedy zatím mi to říká," prozradila Verešová, která by ve svém modelu v klidu obstála v konkurenci zahraničních hvězd, které se v extravagantních modelech předhánějí, jako je například Irina Shaik, Alexandra Ambrosio, Adriana Lima nebo KIm Kardashian.

Poslední dobou Andrea nafotila opět velmi odvážné snímky, které neměly k nahotě moc daleko. "Neřekla bych, že by byly nějak extra sexy. Podle mě je nedefinovatelné, co je a co není hodně nahé. Jsou tam vidět záda s nahým zadečkem, ale myslím, že je to pořád krásná, i když provokativní fotka. Bylo to zadání klienta a já jsem profesionál. Když to není vulgární ani neslušné, tak to toho jdu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám