Hlavní obsah
Článek

Ostatky zpěváka Prince jsou uloženy k věčnému odpočinku na neznámém místě. Rodina si totiž nepřeje, aby se u hrobu hudebníka střídaly davy fanoušků a z pomníku se stala atrakce. Také proto jeho tělo v tichosti a tajně nechali spálit jen dva dny po jeho smrti.

Rozloučení pro úzký kroužek nejbližších nachystala zpěvákova sestra Tyka, která zdědí jeho majetek v celkové hodnotě dosahující 300 miliónů amerických dolarů (v přepočtu 7,4 miliardy korun). Podle některých zdrojů po sobě Prince zanechal podstatně větší bohatství přesahující 19 miliard korun.

Rodina Prince Rodgerse Nelsona odnášela popel z krematoria v neděli 24. dubna ráno na utajované místo posledního odpočinku. „Prince si přál velmi poklidný pohřeb bez zájmu médií a bez dramat,“ uvedl deník The Mirror.

Patolog z Minneapolisu v Minnesotě provedl vyšetřovací pitvu v pátek a ještě téhož dne tělo dostala rodina. Popel po kremaci vyzvedla sestra Tyka a její syn Prez ve First Memorial Western Chapel v Minneapolisu.

Pětapadesátiletá Tyka také zdědí zpěvákův majetek. Zpěvák totiž neměl žádné potomky a po smrti jsou i jeho rodiče.

„Jako svědek Jehovův si přál… aby mohl zmizet bez povyku, dramatu či fanfár. To byl jeho styl,“ uvedl Princův blízký přítel deníku Sunday Mirror.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám