Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedinou, která ze tří vítězek České Miss nevyhrála roční pronájem bytu zdarma, byla samozřejmě ta, která by to nejvíc potřebovala. Česká Miss Earth Kristýna Kubíčková (26) totiž musí na akce dojíždět z Ostravy.

"Zatím toho nebylo tolik, ale holky se ještě neubytovaly a nepřestěhovaly, takže si zatím můžu vybírat, ve kterém bytě chci být. Jenom Andrejka se mnou v bytě jeden večer spala a s Natálkou to ještě na stěhování nevypadá. Tak jsem jim to tak trošku vzala," vysvětlila nám, že jí stačí natáhnout si u jedné z kolegyň spacák.

A jak to řeší s převozem oblečení, jehož střídání je na společenské akce nutnost? "Vozím je s sebou v kufru, už jsem si vymakala svaly, protože je sice na kolečkách, ale do schodů ho nést musím," upřesnila s tím, že z Ostravy do Prahy dojíždí vlakem.

"Trvá to tři a půl nebo čtyři hodiny, když je akce dopoledne v deset, vstanu v půl páté, ale dospím to ve vlaku. Objednávám si klidový vagon, pustím si dva filmy a jsem v Praze," nenechá se vyvést z míry půvabná blondýnka, která si kvůli úspěchu v soutěži krásy musela upravit studijní plán. "Studuji, ale nechodím do školy tak často. Paní ředitelka mi vyšla vstříc," je spokojená Kristýna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám