Hlavní obsah
Článek

Agáta Prachařová (38) změnila oblast svého zájmu jako reportérka pořadu TopStar. Místo o mejdanech teď natáčí o dětech. Na večírku k otevření nového bistra jsme ji sice potkali, ale byla tam jen jako host. A kdyby si bývala pod šaty vzala podprsenku, vzhledem k doplňkům s infantilními vzory klidně mohla jít i na dětskou párty.

"Točím nový projekt, je to nový pořad, který se bude jmenovat Matka Agáta. Budu se zabývat různými dětskými tématy. Dneska jsem například točila kojení a očkování," prozradila. Je to snad věkem, když už překročila třicítku, že ji večírky přestaly bavit? "To je pravda, už mě to trošku bavit přestalo, dělala jsem to skoro pět let. Bylo to furt dokola a už jsem se všech celebrit zeptala, kdy si daly první pusu nebo jakou měly kocovinu. Tyhle řeči už mě moc nezajímají," svěřila.

Agáta úplně nesplnila zadaný dress code "provocateur" podle názvu podniku a vypadala spíš jako lolitka. "Asi jak jsem celý den točila s těmi dětmi, tak mi trochu hráblo a zapomněla jsem, kam vlastně jdu," smála se Agáta, která si sice nevzala podprsenku, ale nebylo to schválně. "Jela jsme sem rovnou ze školky a nějak jsem ji zapomněla. Ale zase pak přijdu víc provokativně oblečená na akce, kam bych tak jít neměla," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám