Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reportérce Primy Lence Špillarové se splnil sen - stala se novou moderátorkou Miniduelu. Střídat se bude s Lucií Šilhánovou a Veronikou Farářovou. "Je to změna, jsem zvyklá točit jen v terénu a najednou jsem ve studiu, rozhovor také musí být serióznější. Není to tak jednoduché, jak jsem si myslela, ale užívám si to," řekla Super.cz Lenka. "95 procent reportérů chce moderovat. I já jsem chtěla, je to splněný sen," upřesnila na párty v novém bistru Provocateur.

Řeč přišla i na osobní život. Lenka je nezadaná, a to už pořádně dlouho. "Chlapa nemám. Je dost těžké si na večírcích najít kluka. Většina z nich chce modelky, spousta lidí mi navíc říká, že se mě chlapi bojí," říká sympatická blondýnka.

"Bez vztahu jsem šest let. Probíhaly nějaké zkoušky, ale to nic neznamenalo," dodává s tím, že chlapy balit neumí. "Nějak mi to nejde. Když se mi někdo líbí, zaujmu taktiku, že ho začnu ignorovat a nedívám se na něj. A to tedy moc nefunguje," dodala Špillarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám