Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na plese Prahy 1 s podtitulem 's Prahou 1 tančí celý svět' byla Jana Doleželová (42) ženou na pravém místě. S tancem i kus světa projela. "Tančila jsem na světových soutěžích, některé tance umím, ale profesionál zdaleka nejsem," řekla nám Jana.

Ovšem už když jsme se zeptali, jestli by si troufla třeba na flamenco, dostali jsme kladnou odpověď. "To jsem zrovna tančila jako volnou disciplínu na finále Miss České republiky. Ale na to je potřeba určitý kostým a kastaněty, které jsem si s sebou opravdu nevzala, tak vám ho nepředvedu," smála se.

Jana si na ples oblékla neobvykle odvážné šaty bez podprsenky, takže jsme vyslovili obavu, že nějaké bujné taneční kreace by v nich byly o strach. "Jsou odvážnější, ale šaty jsem začala řešit pár hodin před plesem a zachránila mne módní návrhářka Dominika Sedláčková. Doufám, že nehoda se nestane, ale na plesech většinou tančím docela decentně," ujistila nás.

S novým partnerem Davidem Trundou už prý na jednom plese, kde si zatančili, byli. "A nedávno jsme tančili na oslavě padesátin, to bylo takové veselejší," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám