Hlavní obsah
Článek

V show Tvoje tvář má známý hlas se každý týden osm soutěžících převtělí do slavných zpěváků a zpěvaček a interpretují některý z největších hitů toho kterého umělce. Proměny jsou to většinou velmi povedené. Aby také ne, televize si pro pořad vytyčila velkorysý rozpočet, jenž atakuje hranici 13 miliónů korun.

Necelá polovina částky padla na scénu, zbytek na proměny, o které tu jde. A k těm jsou potřeba kostyméři, vizážisté, hlasoví a taneční poradci a samozřejmě spousta materiálů. Jeden díl tak přijde na víc jak šest set tisíc korun, celkem jich bude jedenáct.

Nejdražší masku zatím měla Ivana Chýlková (60) (podle infomací Nedělního Blesku měla stát 140 tisíc korun, konkrétní částku ale Nova neupřesnila). „Jedna maska vyjde v průměru na 35 tisíc korun, nejdražší zatím byla podoba rappera PSY, kterého ztvárnila Ivana Chýlková,“ potvrdil pro Super.cz PR koordinátor pořadu Martina Šnýdra.

V show se každý týden převtělují zmíněná Ivana Chýlková, Petr Rychlý, Anna Fialová, Adam Mišík, Hana Holišová, David Kraus, Petr Vondráček a Iva Pazderková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám