Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ta se zase vyznamenala. Míša Nosková (41) opět oprášila svou pověst módní hastrošky a na premiéru muzikálu Ať žijí duchové vyrazila v prapodivném modelu, který korunovala nesourodým kloboukem. Není se čemu divit, že zpěvačka opět ztrácí v rubrikách módních policií pozitivní body.

Svůj outfit si prý pořídila na poslední chvíli, teprve pár hodin před akcí, a navíc se zcela zřekla pomoci stylisty, který její módní gusto v poslední době krotil. Noskové nejen že neseděly černé koktejlky, které jí opticky rozšiřovaly stehna, ale na hlavu si navíc narazila nepadnoucí klobouk. Podle pravidel etikety by ho navíc měla v divadle sundat. „Na dnešek jsem se těšila a ještě před dvěma hodinami jsem nakupovala oblečení,” řekla Nosková.

Její partner Ondřej Bábor se při výběru svého oblečení spolehl sám na sebe. „Nevěří mému vkusu, a tak se raději oblékal sám,” chichotala se zpěvačka. Míša ale o svých kvalitách kombinovat oblečení a vkusu nepochybuje. „Jsem nedoceněná. Lidi akorát nemají pochopení pro můj styl,” krčí rameny Míša Nosková.

Reklama

Další články

Načítám