Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Český šoubyznys je poměrně malý rybníček, a jakmile se v něm objeví nová volná rybička, je třeba rychle nahodit, zaseknout háček a táhnout, když zabere. Jednou takovou volnou rybkou je zpěvačka Karolína Tóthová.

Pokud nevěříte, že je třiadvacetiletá studentka Konzervatoře Jaroslava Ježka single, jste rovnou vyřazeni ze hry. Pro nevěřící Tomáše tu není místo. Vyhrávají jen ti, kteří se chytnou šance. A že tohle tělo za to stojí. „Chlapa nemám. I když jak se to vezme, jeden se mnou v posteli spí,“ usmívala se mladá slečna, která zpívá například ve skupině Bek Ofis po boku Jana Nedvěda. „Jmenuje se Kryšpín a je to ten nejúžasnější pes na světě. Rasu sice nepoznáte, ale to nevadí. U frajera taky nikdy nevíte, co se z něj vyklube.“

Karolíně sice soukromý život pokulhává, ale aspoň se může plně soustředit na zpívání. Žádné rozptylování, žádné mužské rýmičky a potřeba teplých večeří. Jejího talentu už si všiml například i Michal David, který pro ni momentálně píše hit. Hotovo by mělo být v horizontu několika málo týdnů. „Jeho zájem mě opravdu potěšil. Ať si o něm říká, kdo chce, co chce, přeci jen je to jméno, které v hudbě něco znamená už desítky let,“ má jasno zpěvačka, která se loni představila i jako vokalistka Ewy Farne během jejího koncertu po Česku a Slovensku.

Karolína se objeví i v muzikálu Adéla ještě nevečeřela po boku hvězd, jakými jsou Martin Dejdar nebo Aleš Háma. Režii muzikálu v produkci Oldřicha Lichtenberga si vzal na starost Radek Balaš. Takže je jasné, že talentu má mladá zpěvačka na rozdávání. Jinak by těžko prošla drsným sítem castingů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám