Hlavní obsah
Článek

Úspěšný a nadmíru pohledný hollywoodský herec Aaron Taylor-Johnson známý převážně titulní rolí v trháku Kick-Ass nebo z Avengers: Age of Ultron žije úplně jinak než jeho kolegové vrstevníci. Ačkoli by si mohl vybírat mezi modelkami a herečkami podobné věkové kategorie, jeho srdce už celé roky patří ženě, která je dost možná starší než jeho maminka.

Jeho manželkou je totiž filmová režisérka Sam Taylor-Wood, která začátkem března oslavila již 49. narozeniny. Jejího chotě čekají šestadvacetiny v červnu a do té doby jejich věkový rozdíl bude činit dokonce 24 let. Aaron ovšem tvrdí, že generační rozdíl nikdy nevnímal. A soudě podle fotografií ze vzpomínkového promítání snímku Taxikář z roku 1976 s Robertem De Nirem a Jodie Foster na filmovém festivalu Tribeca, jejich manželství skutečně jen vzkvétá. Aaron se od své ženy, která režírovala například filmovou verzi bestselleru Padesát odstínů šedi či životopisný snímek Nowhere Boy, nehnul na krok a zahrnoval ji láskyplnými pohledy.

Právě díky druhému zmiňovanému filmu z roku 2009 se Sam s Aaronem, jenž se zde skvěle ujal hlavní role Johna Lennona, sblížili. V té době jemu bylo devatenáct a jí 42 let.

Dnes jsou bezmála čtyři roky manželi a především rodiči dvou dcer - pětileté Wyldy Rae a čtyřleté Romy Hero. Taylor-Wood má ještě dvě dcery z předešlého manželství ve věku 19 a 10 let.

Reklama

Další články

Načítám