Hlavní obsah
Článek

Tahle dáma uměla vždycky vzbudit pozornost. Kateřina Hamrová (49), kterou si ještě mnozí z vás pamatují jako moderátorku, se nebála svlékat před objektivem, opalovala se na veřejnosti nahoře bez, radikálně zhubla přes třicet kilo a provokovala vztahem s partnerem, který byl o dvacet čtyři let mladší.

Delší dobu o Kateřině nebylo slyšet. Nutno podotknout, že působí spokojeně. „Je mi 49 let a konečně si můžu dělat, co chci. Dcery, které jsem od jejich dvou let vychovávala sama, mají dnes pomalu, ale jistě své životy. A já už se dnes více můžu věnovat sobě,“ řekla Super.cz Hamrová, která nelenoší.

„Věnuji se politice a evropským dotacím. Vedu soukromou Vysokou školu evropské integrace, kterou jsem založila. Myslím si, že vzdělání je nadčasová komodita, kterou je třeba budovat, rozvíjet a zkvalitňovat, protože jen vzdělaná civilizace dokáže čelit nástrahám společensko-kulturního vývoje dnešních a nadcházejících dnů,“ říká Kateřina a odhaluje své smělé a hodně překvapivé plány.

„Chci kandidovat na prezidentku této země v nadcházející volbě a vše k tomu připravuji. Možná to nezní vůbec skromně, ale v naší zemi si lidé úspěch obecně spíše nepřejí, neodpouští a závidí si. Náš národ potřebuje inteligentní osobnosti, které dle mého soudu v politicko-společenském životě naší země chybí. Věřím, že se mi podaří uniformitu mužských eg narušit,“ říká sebevědomě Kateřina.

Reklama

Další články

Načítám