Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iggyho Popa (69) sice známe spíš jako živoucí punkovou legendu, ale filmoví nadšenci určitě dobře vědí, že se může pochlubit i bohatým seznamem hereckých rolí. Jeho nejnovějším počinem je britsko-španělský thriller Blood Orange, v němž ztvárňuje Billa - stárnoucí rockovou hvězdu žijící se svou krásnou, ale promiskuitní manželkou Isabelle.

Divokou Isabelle ztělesňuje osmadvacetiletá anglická herečka Kacey Barnfield známá rovněž pod jménem Kacey Clarke po matce Karen, bývalé glamour modelce. Ve scénáři na ni čekalo pár dost odhalených pasáží, z nichž postelová scéna s pohledným vrstevníkem byla zřejmě tou nejodvážnější. Kacey si ovšem v podobných rolích rozhodně neuřízne ostudu, její postava je ukázková. Však se také v roce 2014 dostala mezi stovku nejvíce sexy žen světa pánského magazínu FHM.

Přestože Kacey hrála už jako teenagerka, na roli v nějakém trháku dosud čeká a její filmografie je výrazně kratší než například u Iggyho Popa. Celých šest let totiž vydržela v jednom seriálu - jako Maddie Gilks v nekonečné sérii Grange Hill. Vidět jste ji mohli ještě v seriálech The Inbetweeners, Poldové či Casualty. Nejvíce se však zviditelnila po boku Milly Jovovich v Resident Evilu: Afterlife.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám