Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každý jsme jiný. Někdo se v sečení trávníku vyžívá a dvakrát týdně vyšvihne na zahradě pruhy jako na mistrovském fotbalovém stadionu. Pro vás je to otravná ztráta času, který byste využili daleko efektivněji, třeba s kamarády v zahradní restauraci. Tak to bude robotická sekačka AL-KO Robolinho® váš nejmilejší reprezentant zahradní techniky! Jedinou práci budete mít s výběrem toho správného typu.

Na menší trávník stačí menší robotická sekačka, která je ale taky pěkně mazaná a pracovitá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O trávník do 700 m² se vám automaticky a spolehlivě postará robotická sekačka AL-KO Robolinho® 100. Na vás bude jenom vybrat nejvhodnější místo pro základnovou stanici, kam si sekačka bude jezdit pro svou pravidelnou dávku výživné elektrické energie, a jednoduše ji „nalajnovat hřiště“ položením hraničního vodiče. Na přehledném LCD displeji pak jen nastavíte podle svého přání údaje pro automatický denní provoz, jedním pohybem zvolíte výšku sečení a tím to pro vás končí! Sekačka bude drandit po trávníku i ve svazích do 35 % sama, vyhne se překážkám, a až ucítí, že jí docházejí síly, vrátí se na stanici a rychle dobije akumulátor.

Tak schválně, kdo u vás nejspolehlivěji a bez odmlouvání poslechne váš povel „a domů“?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Může to být robotická sekačka AL-KO Robolinho® 3000, jestli si ji vyberete pro sečení svého trávníku, který se vejde do 1200 m². Když se třeba vaše děti rozhodnou, že si na perfektním zeleném koberečku zahrají badminton, stačí na sekačce stisknout tlačítko Home a hned bude upalovat do svého nabíjecího „domečku“! Velkou výhodou sekaček AL-KO Robolinho® jsou silné akumulátorové baterie s lithiumiontovou technologii a dlouhou životností, které se nabíjejí opravdu rychle a navíc bez paměťového efektu. Když jsme u těch výhod – k těm určitě patří čidlo deště, možnost volit různé vstupní body a dvojitý systém mulčovacích nožů, které trávu dokonale rozmělní. Trávník má neustále perfektní vzhled!

Nastavte si silnou robotickou sekačku na noční sečení. Nebojte se, vás ani sousedy nevzbudí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Robotická sekačka AL-KO Robolinho® 4000 je ze všech v Rakousku vyrobených automatů nejsilnější a má největší šířku záběru 32 cm. Proto snadno zvládne pravidelnou péči o trávník velký až 2000 m². Pogumovaná kolečka zabezpečují silnou trakci a dobrou přilnavost k půdě, takže AL-KO Robolinho® vystoupá i do 35% svahu. Novou generaci sekaček přesně charakterizují tři vlastnosti: jsou plně automatické, spolehlivé a tiché. A právě ta bezhlučnost vám zaručí dokonalý komfort. Když sekačku nastavíte na práci v nočních hodinách, budete mít každý den už od rána trávník dokonale upravený a plně k dispozici pro zábavu a relaxaci celé rodiny. A teprve až budete spát, spolehlivý pomocník vyrazí za prací!

Další články

Načítám