Hlavní obsah
Článek

S moderátorem Sportovních novin Michalem Hrdličkou (35) jsme se potkali, když uváděl novou reklamní kampaň s Jaromírem Jágrem (52). Osobně se s ním ale paradoxně nesetkal. "Já se pohyboval hlavně mezi fotbalisty," vysvětlil nám. A teď díky nové přítelkyni Karolíně Plíškové poznává i tenisty.

"Tenis mám taky rád, už dlouho. Je to hezká hra, hra džentlmenů," usmíval se, když jsme dodali, že občas i krásných slečen. "Ty se mezi nimi taky najdou. Ale je pravda, že třeba sestry Williamsovy se mi jako ženy - objekty moc nelíbí. Karolína je samozřejmě krásná, a i hodná," svěřil.

A jak vidí budoucnost jejich vztahu? "Radši se k tomu nevyjadřuju, protože se to v minulosti nevyplatilo. Myslím, že ani nemá cenu to nějakým způsobem medializovat," mínil, přičemž jsme podotkli, že by se neměl divit otázkám novinářů, když si vybírá samé známé a slavné ženy.

"Já si je nevybírám, rozhodně to není výhoda. A rozhodně už nepovažuju za výhodu to, že jsem známý já. Ale k té práci to tak nějak patří. A té mojí minulosti, holt se to tak nějak stalo. Nepřineslo mi to nic dobrého, tak jsem se s tím zkusil tak nějak smířit a funguju dál," řekl nám Hrdlička.

Od rozchodu s matkou jeho dcery Lindy Lucií Borhyovou (45) už uplynul nějaký ten čas, tak už si snad před ním lidé na ulici neodplivávají. "To se mi ani nikdy nestalo. Ani jsem se konkrétně já nesetkal s nějakou negativní reakcí, že by za mnou někdo přišel, a řekl mi, že jsem špatný člověk," překvapil Michal.

"Možná si to někdo myslí, mediální obraz se vytvořil, tak jak se vytvořil, byť to všechno bylo úplně jinak. Ale nemám sílu obcházet deset miliónů lidí v republice a vysvětlovat jim to. Každý ať si udělá obrázek sám. Neříkám, že je mi to úplně jedno, protože to by asi nikomu nebylo příjemné, ale dělat se s tím moc nedá," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám