Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se svým hitem Take My Breath Away, jenž se stal titulní písní filmu Top Gun, bořila Terri Nunn se svou kapelou Berlin hitparády již v roce 1986. Dnes je této americké zpěvačce čtyřiapadesát a podle mnohých jí to sluší ještě víc než tehdy.

Bývalá popová a rocková ikona vystoupila před nostalgicky naladěným publikem i v úterý v noci během koncertu AT&T Audience Network v Hollywoodu, a to s již zmiňovanou skupinou, s níž je její jméno spojeno od roku 1978. Parta, která proslula rovněž písněmi The Metro, Sex (I'm A...) či No More Words se ovšem o devět let později rozpadla a Nunn se vydala na sólovou pěveckou i hereckou dráhu. Od roku 1999 spolu ale občas opět vystupují.

Harris se v únoru 1977 objevila pod uměleckým jménem Betsy Harris v magazínu Penthouse, v době focení aktů přitom byla ještě nezletilá. Zpěvačka dlouho popírala, že je na fotografiích skutečně ona, přiznala to teprve před několika lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám