Hlavní obsah
Článek

Jeden čas to s touhle dívčinou vypadalo na emigraci, chtěla zůstat ve Spojených státech, pak se jí ale zastesklo po domově i rodině a vrátila se zpátky. Bývalá moderátorka VIP zpráv Adéla Jandová teď natáčí svou vlastní talkshow S Adél v posteli. Mrkněte na její luxusní tělíčko z propagačních fotek!

„V pořadu si zvu známé muže do postele. Bývají zvědaví, co budu mít na sobě, většinou je překvapím. A neutíkají, i když zjistí, že o nahotu tam nepůjde. Jen vtipkují, že je to v mém případě velká škoda,“ směje se moderátorka.

Prý od pánů chce poradit, jak žít v páru. Sama je momentálně bez partnera, a když se rozhlíží kolem sebe, zdá se jí, že moc šťastných dvojic nevidí. Proto pevně doufá, že ji hosté přesvědčí o tom, že láska má pořád naději.

„Drbeme o vztazích, o zamilovanosti, randění. Chlubí se mi i svými fígly při balení a přiznali mi už nevěru,“ tvrdí Adéla.

Od Kamila Střihavky se například dozvěděla, že je citlivý romantik, Robert Vano prozradil, proč od něho partneři odcházejí na noc domů. Petr Vojnar se svěřil s téměř neuvěřitelnou historkou s neodbytnými fanynkami. Petr Kutheil zase s tím, že randil se dvěma dívkami najednou a samozřejmě to na něj prasklo.

Reklama

Další články

Načítám