Hlavní obsah
Článek

Americký herec a model Kellan Lutz (31) patří k vyhlášeným fešákům. A moc dobře to o sobě ví. Herec, který si v roce 2014 zahrál novodobého Herkula, se na jednom z festivalů ukázal bez trička, což ostatně dělá velmi často.

Pyšní se totiž svalnatou sexy postavou, která pokaždé přitáhne pohledy přítomných dívek a žen. Tentokrát se navíc pochlubil novým tetováním s náboženskou tematikou. Kellan Lutz dává svému výstavnímu tělu pořádně zabrat.

Příjemná podívaná by se dámám nikdy nenaskytla, pokud by herec pravidelně nenavštěvoval posilovny. Hollywoodský krasavec, který si kromě Herkula zahrál i Emmetta Cullena v sáze Twilight, navíc aktivně provozuje další sporty - skateboarding, baseball, basketbal, lakros, tenis, lyžování a spoustu dalších.

Novodobý sexsymbol si tím kompenzuje neradostné zážitky ze školních lavic. Jako chlapec byl totiž hubený a neduživý a stal se terčem šikany ve škole. Od té doby na sobě maká a sklízí jeden filmový úspěch za druhým. Díky vypracované postavě se navíc dokázal prosadit i v modelingu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám