Hlavní obsah
Článek

Na představení nových kosmetických produktů jsme se Simonou Krainovou (51) hovořili o krémech. Je jejich velkou sběratelkou, krémy má zaplněno šest koupelen. Měla by si ale uvědomit, že krémy nejsou vína, ostatně ani ta nejsou všechna určena k archivaci.

"Používám spoustu krémů, mám doma hodně kosmetiky. Naštěstí mám dost koupelen, do kterých se všechno vejde. Oceňuje to i můj manžel, který od té doby žádnou kosmetiku nenakupuje, protože mi krade tu moji. Včetně parfémů, protože používám hodně pánských vůní. Dokonce mám i skrýše, do kterých si před ním některé věci schovávám," řekla nám Simona.

"V našem dejvickém bytě jsou čtyři koupelny, jedna velká, tři menší a pak máme ještě dvě na chalupě," vypočítala modelka. "Vždycky jsem byla trošku postižená a jsem schopná si odnést z obchodu spoustu věcí, další mi ještě firmy dávají," pokračovala. A nás zajímalo, zda je schopná ohlídat si v takovém množství datum spotřeby.

"Samozřejmě že ne. Kazí se mi to a pak ty načnuté vyhazuju. Ale snažím se toho co nejvíc spotřebovat, protože mi to přijde líto. Něco dám sestře, něco mámě, ale ta nejraději používá Indulonu a všechno, co je dražší než 15 korun, jí přijde zbytečné. Některé krémy jsou už těžce po záruce, ale já je pořád ještě používám. Zatím ještě žádná těžká reakce ani vyrážka nepřišla. Ale na datum spotřeby se fakt nedívám. U jídla ano. dětem opravdu čtyři měsíce prošlé jogurty nedávám," ujistila nás Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám