Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Nick Carter a jeho manželka Lauren Kitt se po náročném a dlouhém porodu radují ze syna. Svého prvorozeného potomka, jenž na svět přišel v úterý, pojmenovali Odin Reign Carter. Maminka se rozhodla pro domácí porod, ale chlapec si dal s příchodem na svět pěkně na čas...

Termín porodu měla sice Lauren již před týdnem, ale synovi se z matčina lůna nechtělo. Samotný porod, který proběhl v jejich domě v Hidden Hills do vody, se protáhl na třicet hodin. Dvojice si tak nakonec dala ten nejkrásnější dárek k jejich druhému výročí svatby. To šestatřicetiletý člen znovuobnovené kapely Backstreet Boys a jeho o čtyři roky mladší žena slavili minulý čtvrtek.

Letos se v souvislosti s Carterem hovořilo především o jeho lednovém zatčení na floridském Key West. V místním baru se až příliš posilnil alkoholem a navážel se do tamních hostů. Jeho chování vyústilo ve rvačku, kvůli níž obsluha zavolala policii. Nick byl následně vyveden z baru a zatčen. Trestu zpěvák sice neunikl, ale vězení se vyhne. Musí si jen odkroutit 25 hodin veřejně prospěšných prací a zaplatit pokutu ve výši tří set dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám