Hlavní obsah
Článek

Životní příběh profesionální americké wrestlerky, která měla zkušenosti i s pornoprůmyslem, má tragický konec. Joanie Laurer, známá pod uměleckým jménem Chyna, z prozatím neznámých důvodů zemřela ve věku pouhých 45 let.

Wrestlingová ikona byla ve středu nalezena ve svém domě v jižní Kalifornii bez známek života. „S hlubokým zármutkem vám oznamujeme, že jsme přišli o skutečnou hrdinku. Chyna bude navždy žít ve vzpomínkách miliónů fanoušků, kteří ji obdivovali a milovali,“ objevilo se na jejím twitterovém profilu.

Smrt statné ženy, která soupeřkám v ringu naháněla hrůzu, je stále záhadou. V současné době probíhá vyšetřování, které by mělo objasnit, zda za jejím skonem nestojí další osoba.

Chyna se ve světě wrestlingu pohybovala od roku 1995 a brzy se probojovala mezi ženskou elitu. Při zápasech byla nepřehlédnutelná díky svým silikonovým ňadrům. Implantáty jí ale při boji praskly, takže musela na „rekonstrukci“.

Umělá ňadra Chyna využila také při natáčení lechtivých filmů. S wrestlerem Seanem Waltmanem v roce 2004 účinkovali v pikantním filmu 1 Night in China. Pro velký úspěch si zahrála v dalších pěti erotických titulech. Poslední z nich vznikl před třemi lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám