Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci Eurovision Song Contest většinou nepřijdou zkrátka, pokud jde o netypické a extravagantní show. Pro příklady nemusíme daleko do historie, vzpomeňme na skupinu Lordi či ‚vousatou zpěvačku‘ Conchitu Wurst. Bude letošním adeptem na nejextravagantnější vystoupení jednadvacetiletý Bělorus Alexander Ivanov, vystupující pod jménem Ivan? Možná. Rád by totiž s písní Help You Fly vystoupil zcela nahý a s vlky. Má to ale háček, pravidla Eurovize zakazují přítomnost zvířat na scéně. Tak uvidíme, co nakonec (ne)uvidíme.

„Každé první setkání s divokým zvířetem je trochu děsivé. Nezáleží na tom, jestli je, nebo není trénované, nebezpečí tam je. Byla vyděšená, i já jsem byl vyděšený. Neznali jsme se,“ cituje slova mladého performera o prvním setkání s vlčicí Shakirou MailOnline. „Nejdůležitější je nezapomenout ji včas nakrmit párky. Pak bude všechno ok,“ dodává.

„Musí si zvyknout na váš pach, aby vás mohli identifikovat. Shakira preferuje vůni vody po holení nebo pracího prášku. Miluje to! Obvykle mají divoká zvířata ráda přírodnější pachy, ale ona miluje tyto,“ nepřestává překvapovat Ivan a svůj záměr vystupovat nahý vysvětluje následovně: „Kdybych byl na pódiu s vlky v kůži a kožešině, vypadal bych jako lovec.“ Jeho producent Viktor Drobysh pak srovnává Ivanovu nahotu s Rodinovou sochou Myslitel. „Umíte si představit Myslitele v džínách?“ ptá se.

Ivan ve Stockholmu, který letos Eurovision Song Contest hostí, vystoupí ve druhém semifinále, tj. 12. května (naše zástupkyně Gábina Gunčíková (30) pak v prvním semifinále 10. května). Diváci je mohou sledovat na ČT2.

Reklama

Další články

Načítám