Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dagmar Patrasová (67) slaví příští středu šedesáté narozeniny. Jako předčasný dárek dostala platinovou desku za prodeje svých desek od roku 1987 a také nové trojcédéčko s jejími největšími hity. Ale největším darem je bezpochyby usmíření s manželem Felixem Slováčkem.

"Z desky mám velikou radost, protože tyhle písničky si už zpívali rodiče dětí, které na mě chodí," těšila se Dáda, která sama sice žádnou velkou oslavu neplánovala, ale manžel Felix rozhodl jinak. "Budu oslavovat s přáteli. Já jsem mejdan dělat nechtěla, ale Felix na tom trval. Je to jeho iniciativa," řekla Super.cz.

A jak cítí nastávající šedesátiny? "Spíš jsem z toho překvapená, protože to všechno tak rychle uteklo. A najednou, prásk ho, je tady šedesátka. Ale důležité je, jak se člověk cítí. Dřív se šedesátiletým lidem říkalo, že jsou to babičky a dědečkové, ale když se dnes podívám na svoje vrstevníky, nebo i na starší, jako je Jana Švandová (76), vypadají výborně. Všechno se to posunulo," shodla se s námi Dáda, že šedesátka je vlastně nová čtyřicítka.

Dádě to v Supraphon Pointu, kde se deska křtila, v mladistvém sportovním outfitu slušelo, nijak zvlášť se ale prý neudržuje. Pravidelně chodí jen ke kadeřníkovi a na nehty. "Nemám na to čas a ta doba mě teď tak semlela...," dodala s tím, že teď už je ale vše ve starých dobrých kolejích a s manželem překonali největší krizi jejich života.

"Myslím, že se tohle stane skoro každému. A pak je důležitý ten přístup a takové to procitnutí," mínila Dáda, které jsme k narozeninám popřáli hlavně hodně štěstí do budoucích manželských let. "V to taky doufám," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám